dilluns, 17 de maig del 2010


Dilluns. Avui tornem a ser dilluns i sembla que la setmana serà llarga i feixuga; a les 6 del matí, quan m'he despertat el sol començava a llevar-se darrere Busa, deixant petits fils de llum; el cel restava impacient ben net de núvols. He sortit com de costum a fora al balcó a observar.... silenci..... el primer que he pensat és que avui, després de masses dies de pluja, faria molt bona dia. He agafat forces per preparar-me tot el que havia d'agafar per marxar cap a la gran ciutat; no m'agrada la ciutat...i de cop he començat a pensar en tots els bons moments d'aquest cap de setmana, sobretot els d'ahir!
I quin vespre ahir!! futbol, molt bon futbol, bar, pipes, blat de moro, cacauets, patates fregides, fotos, celebracions, crits, alegria, somriures, càntics culers, cava, cotxes, botzines, petards, més crits, samarretes blaugranes...
En fi, que tornem a ser dilluns, com si comencés a escriure un nou conte, un nou llibre, una nova pàgina, potser és per això que de tant en tant, m'agrada ser dilluns!